27 jūnijs, 2012

Garnier mitrinošs losjons ar pašbrūninošu efektu


Tā kā šī vasara nav pārāk saulaina un nedaudz brūnumiņu arī gribas, tad pastāstīšu par pašiedeguma losjonu, ko lietoju un kas man patīk. 

Ražotāja teiktais par produktu: „Sastāvā esošās augļu mikroeļļas bagātīgi mitrina ādu, aprikožu ekstrakts maigi rūpējas par to, un īpašs sastāvdaļu komplekss padara ādu patīkami brūnu. Brīvdienu ādas iedegums parādās pēc 5 dienām, lietojot pieniņu ik dienu. Acumirklī uzsūcas ādā. Neaizsargā no kaitīgajiem UV stariem. Pēc lietošanas nomazgāt rokas. ” Dermatoloģiski pārbaudīts.

26 jūnijs, 2012

Lee Staford matu kopšanas produkti

Lee Stafford produkti mani piesaistīja ar savu rozā iepakojumu un sunīti, kas ir firmas logo. Šajā rakstā pastāstīšu par sauso šampūnu, aizsargājošu spreju pret mitrumu, aizsargājošo spreju pret karstumu un taisnojošo matu masku.

25 jūnijs, 2012

IsaDora tonālais krēms Velvet make-up mousse

     Sākoties vasarai, vēlējos iegādāties jaunu tonālo krēmu. Tā kā netālu no mājām ir veikals Disco, tad iegriezos tajā. Intereses pēc izvēlējos firmas IsaDora produktu. Izmantoju arī Disco atlaižu kartes sniegtās priekšrocības. Mans tonis 50 warm sand. Konsistence ir  šķidra, tomēr tonālais krēms ir diezgan sedzošs, tādējādi nav nepieciešams korektors. To ir viegli lietot gan ar pirkstiem, gan otu.Man ar otu patika labāk.Nav nepieciešams pa virsu likt pūderi,jo nav taukains.


 
Cena - apmēram 5Ls
Tilpums - 50ml
Ražots - Zviedrijā


 Plusi 

*ērts iepakojums līdzi ņemšanai - aerosola tipa
*dozators
*mitrinošs
*piemērots kombinētai (taukainai) ādai
*klīniski pārbaudīts
        Mīnusi

*maza toņu izvēle
*diezgan nepatīkama smarža
*pirms lietošanas kārtīgi jāsakrata 
*nav redzams, cik daudz palicis


Kopumā esmu apmierināta ar savu pirkumu.

Priecāšos par jūsu komentāriem un ieteikumiem rakstu pilnveidošanā :)