09 janvāris, 2013

2012.gada iecienītākie produkti

Ir pagājis skaists, neaizmirstamiem notikumiem bagāts gads.Ceru, ka arī šis gads būs ļoti interesants.
Pagājušā gadā izmēģināju daudz un dažādus produktus. Vieni labāk patika, citi sliktāk, bet esmu atradusi krietni daudz, ko noteikti lietošu arī turpmāk.





Matu kopšana



Tangle Teezer - matu suka, kas sākumā man atgādināja lielu lelles Barbijas ķemmi, tomēr man tā ļoti labi noder ikdienas lietošanā. Tā kā man ir balināti mati un sabojāti, tad tie ātri sapinkājas un ir grūti izķemmējami. Ar tangle teezer tos ir daudz vieglāk izķemmēt gan slapjus, gan sausus.


 John Frieda Sheer Blonde lightening shampoo - labi putojošs, smaržīgs šampūns ar citrusaugu un kumelīšu ekstraktu. Nekairina galvas ādu. Neesmu gan ievērojusi, vai šampūns matus pagaišina, kā ražotājs sola, bet tas jebkurā gadījumā man ļoti patīk.


 Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque - noteikti viens no 2012.gada labākajiem pirkumiem. Maska domāta sausiem un bojātiem matiem, tieši tādiem, kā man. Tā matus mīkstina un padara ļoti smaržīgus. To gan nevar lietot biežāk kā 2 reizes nedēļā, jo tad tā matus var padarīt taukainus un smagus.


 Schwarzkopf Professional BC hairterapy Moisture Kick Spray Conditioner - 2 fāžu kondicionieris, kas mitrina matus. Parasti to ieklāju mitros matos. Ļoti patīk arī šīs pašas sērijas šampūns. Un man ļoti patīk smarža - atgādina kādas labas vīriešu smaržas :D


Macadamia Natural Oil Healing Oil Spray - atjaunojoša un barojoša eļļa. Izmantoju matu galos vai nu sausos vai mitros. Pēc lietošanas matu gali ir mīksti un smaržīgi. Iespējams, ka šī produkta lietošanas rezultātā gali tik ļoti nelūzt.

Ķermeņa un sejas kopšana


 The Body Shop - aveņu dušas želeja un ķermeņa sviests. Šie produkti man spēju uzlabot garastāvokli pat drūmā vakarā. Ķermeņa sviestu medīju vairākus mēnešu, jo tad bija limited edition, bet tad laimīgā kārtā to dabūju. Dušas želeja labi puto un smarža kādu laiku saglabājas arī pēc mazgāšanās. 


 Bioderma Sebium H2O micelle solution - attīrošais ūdens kombinētai vai taukainai ādai. Arī šis produkts ir cienīgs būt par gada produktu. Lietoju pēc sejas nomazgāšanas 2 reizes dienā. Ievēroju, ka tas tiešam mazina ādas taukošanos, tā kā savu darbu veic gana labi. Šis iepakojums ir beidzies, un tagad esmu iegādājusies pamēģināt rozā versiju. Tad nu redzēs, kurš labāk patiks. 

Dekoratīvā kosmētika


  Reviva Makeup Primer -  šī sejas bāze viennozīmīgi ir gada atklājums. Uzklāju to zem tonālā krēma. Tā ādu padara maigu kā "bērna pakaļiņu" :D Tā tiešām visam, kas virs tās ir uzklāts, liek turēties daudz ilgāk. Mana āda sāk taukoties krietni vēlāk, nekā bez tās. Vēl viens bonusiņš - bāze nesatur parabēnus.
Maxfactor Second Skin Foundation - vidēji sedzošs tonālais krēms. Diezgan labi maskē nelielas problēmzonas, tomēr pilnīgam segumam nepieciešams korektors. Noturība arī salīdzinoši laba (bez bāzes).


Coastal Scents Bionic Flat Top Buffer  - šo otu izmantoju tonālā krēma uzklāšanai. Cik atceros, visā lietošanas laikā nav izkritis neviens sariņš, tā kā tas ir ļoti labs rādītājs. Ota arī ir ļoti mīkstiem sariņiem. 
Eco tools Mineral Powder Brush - otu izmantoju bronzerim vai vaigu sārtumam. Ota bija komplektā ar vēl 4 otiņām. Sariņi ir mīksti un labas kvalitātes. 

Technic Blusher Duo - izmantoju tikai vaigu sārtumu. Tas ir koraļļu tonī ar nelielu spīdumu, kas nav pamanāms uz sejas.
Benefit Powder Pop - vaigu sārtums (Dandelion), kas uz sejas nav redzams, divi bronzeri, kas arī ir šie gada produkti. Hoola un Dallas. Abi ļoti pigmentēti un noturīgi. Matēti.
Coastal Scents 42 Double Stack Matte Palette -  visbiežāk izmantotais vaigu sārtuma tonis ir sarkanīgi koraļļu krāsā. Nesatur spīdumus.



Oriflame Eyebrow Kit - 2 toņu pūderi un 1 bezkrāsains vasks. Komplektā arī 2 otiņas. Izmantoju vidējo toni un vasku. Pagaidām neesmu neko labāk atradusi. 

Pupa Golden Casino eyeshadow -  rosegold krāsas acu ēna. Labi pigmentēta, ar skaistu spīdumu. Ļoti glīts iepakojums.





Loreal Paris False Lash Telescopic skropstu tuša - magnetic black krāsā. Gumijas otiņa ar sīkiem sariņiem, kas ļauj piekļūt visām skropstām. Nesaķepina skropstas. Laba noturība. 

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion - bezkrāsaina acu ēnu bāze. Tiešām acu ēnas ar šo bāzi turas uz plakstiņiem daudz ilgāk. Vienīgais mīnuss - iepakojums, no kura bāzi grūti dabūt ārā.




Oriflame Beauty gloss booster - tonis Black Currant. Šis lūpu spīdums ir ne tikai gada favorīts, bet visas dzīves :D Brīnišķīgi smaržo pēc ogām, nav ļoti lipīgs, ar ļoti minimālu toni.
IsaDora Pump 'n Plump lip gloss - tonis 62 Luminous Ruby. Smarža nekāda, bet krāsa..mmm. Sarkanais tonis ir ar nelielu, neredzamu zilganu pieskaņu, kas zobiem liek izskatīties nedaudz baltākiem. Laba noturība. Nekāda lūpu palielināšanās efekta gan nav, nav arī kņudinošā sajūta.

Nagu kopšana


Loreal Paris color riche nagu laka - tonis 403 Femme Fatale. Ļoti skaists, sarkans tonis. Ērta otiņa. Noturība gan nav tā labākā, bet es esmu samierinājusies, ka neviena nagu laka ilgāk par divām dienām uz maniem nagiem neturas.
Essence nail colour 3 -  tonis 01 Midnight Paris. Viennozīmīgi skaistākā nagu laka kāda man ir bijusi. To var izmantot 3 dažādos veidos. Katru lakas daļu atsevišķi vai abas kopā. Man vislabāk patīk abas lakas kopā, kas veido brīnišķīgu krāsu kombināciju.

Vai Jūs esat lietojušas kādus no šiem produktiem? :)

12 comments:

  1. Interesants raksts! Kur var nopirkt matu masku Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Es pirku Stockmanā tad, kad bija Trakās dienas.
      Nupat paskatījos, ka var nopirkt arī http://www.salonline.lv/ Atrodas tas veikaliņš Maskavas ielā. Neesmu gan tur bijusi, bet domāju, ka tur var iepirkties ne tikai frizieri un salonu īpašnieki :)

      Dzēst
    2. Stockmann noteikti nav vien;igā vieta.. kur vēl var? :)

      Dzēst
  2. Tiešām interesants un plašs raksts!! Man arī ieinteresēja matu maska un sprejs matiem. :)
    Kur to bāzi pirki?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man prieks! :)
      Bāzi pasūtīju Iherb.com. Cena ir apmēram 8 lati, kas man liekas ir diezgan pieņemama cena. Ja ir vēlēšanās pasūtīt, tad ievadot kodu ZAN257 var saņemt 5$ atlaidi pirmajam pirkumam. :)

      Dzēst
  3. Ļoti ieinteresēja Reviva Makeup Primer, vai to var iegādāties Drogās vai Kolonnā?

    Un aveņu BodyShop sviestiņš joprojām ir limitēts?

    AtbildētDzēst
  4. Nekad neesmu redzējusi ne Drogās, ne Kolonnā. Šķiet, ka tikai iHerbā var pasūtīt.

    Jā, diemžēl aveņu krēmu parasti pārdod tikai tad, kad ir kādas akcijas. Tā kā līdz 24.janvārim bija. Es arī ļoti ilgi gaidīju, kad varēs nopirkt :)

    AtbildētDzēst
  5. Iesaku izmeginat John Frieda Color Renewal "zilo" shampuunu! Uz blondiem matiem efekts ir lielisks, nonem dzeltenumu un atsvaidzina blondo krasu! :)

    AtbildētDzēst
  6. Jā, interesanti, kā laikam ejot, mainās kosmētika :)

    AtbildētDzēst