23 janvāris, 2013

Physicians Formula pH matchmaker produkti

 Man vienmēr ir paticis izmēģināt jaunas firmas un to produktus, un sevišķi satraucoši ir gaidīt uzaicinājumu uz pastu, lai saņemtu savus pirkumus. Šoreiz vēlējos pamēģināt Physicians Formula produktus no sērijas Ph Matchmaker. 


Pasūtījumu veicu iherb.com , kur esmu iepirkusies jau agrāk, un vienmēr esmu bijusi apmierināta ar saviem pirkumiem. Tātad, ko es izmēģināju -
  • pH matchmaker Powered Bronzer
  • pH matchmaker Powered Blush
  • pH matchmaker Powered Lip Gloss
Šajā sērijā ir 2 toņu bronzeri, 2 toņu vaigu sārtumi, 2 pūderi un 2 toņu lūpu spīdumi. Ražotājs stāsta, ka šajos produktos esošais pH pielāgojas ādai un rada perfektu nokrāsu mazāk kā 1 minūtes laikā. Kā arī tonis izskatās vienāds gan telpās, gan ārpus tām.
Mājaslapas fotogrāfijās, protams, rezultāts izskatās brīnišķīgs, bet kā jau zināms, reklāmas mēdz attēlot visu daudz skaistāk nekā ir patiesībā. :D

Visvairāk mani uzrunā iepakojums - klasiski melns ar glītu vāciņa noformējumu. Visiem 3 produktiem ir spogulītis un lampiņa, kas man liekas ļoti piesaistoši. Zem bronzera un vaigu sārtuma ir nodalījums, kurā ir otiņa.

 

Bronzera tonis is Light Bronze. Tam ir nelieli spīdumiņi, ko uz ādas gan nevar īpaši uzkrītoši. Pigmentācija ir ļoti laba un noturība arī. Cena apmēram 7.50Ls


Vaigu sārtuma tonis ir Rose. Rozā tonis, kas dod dzīvīgumu un dabīgu izskatu ādai. Cena apmēram 6.50Ls


Lūpu spīduma tonis ir Pink. Šis spīdums tiešām ir diezgan interesants. Uzklāšanas sākumā tas ir ļoti gaišs, gandrīz caurspīdīgs, bet nepilnas minūtes laikā tas kļūst spilgti rozā.Spīdumam ir ļoti laba noturība - tas saglabā krāsu pat pēc 5 stundām un pēc ēšanas krāsa joprojām ir uz lūpām. Spīdums ir bez smaržas. Tā cena ir apmēram 5.00Ls


Spīduma otiņā ir iestrādāta lapiņa, ko var ieslēgt nospiežot pogu, kas ir augšpusē. Sānos ir neliels spogulītis. Ko gan vēl vairāk var vēlēties :)


Šādas otiņas ir komplektā ar bronzeri un vaigu sārtumu. Mīkstas, bet parasti neizmantoju klāt esošās otas. Tomēr, ja nevēlas atsevišķu otu ņemt līdzi, tad šis ir noderīgs variants.
Šajā bildē redzami visi 3 produkti uz manas sejas. Lūpu spīdums gan ir uzklāts jau pirms vairākām stundām un gardām vakariņām, bet krāsa vēl ir saglabājusies. :)

12 comments:

  1. Ļoti interesanti noformēts lūpu spīdums, taču vairāk iztēlojos to piestāvošu mazām meitenēm noformējuma dēļ vien :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :D katram savs, bet man diezgan bieži gadās, ka spogulis nav nekur blakus, tad nu vismaz tas ir klāt lūpu spīdumam. Vienīgi tonis, manuprāt, vairāk svētku reizēm.

      Dzēst
    2. Mazajām princesēm ļoti patīk!

      Dzēst
  2. Ļoti skaists koptēls. Interesanti, cik bieži tas spogulītis un gaismiņa tajā lūpu spīdumā reāli arī dzīvē tiek izmantoti un noder, bet doma jau laba. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :)
      Ļoti bieži jau nē, bet šad tad ir sanācis :)

      Dzēst
  3. Lūpu spīduma dizains patīk, bet tonis pārāk rozīgs!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pirmo reizi uzkrāsojot bija nedaudz šoks, cik košs :D

      Dzēst
  4. http://cherriya.blogspot.com/2013/02/tusins-burzins.html

    AtbildētDzēst
  5. http://kristinesviskautkas.blogspot.com/ seko :)

    AtbildētDzēst
  6. Ou, super! Spīdums vienreizēji stilīgs! P.s. Koptēls riktīgi fifīgs ;)

    AtbildētDzēst
  7. lampiņa, protams, ir mīlīga, bet jēgu īsti neredzu :)

    AtbildētDzēst