09 aprīlis, 2014

TAG: Kas ir manā sporta somā?

Jau vairākus mēnešus cenšos cītīgi apmeklēt sporta zāli. Drīz tomēr būs vasara un vispār veselīgs dzīvesveids tikai uzlabo garastāvokli un dzīves kvalitāti. Lai sportošana būtu patīkamāka un motivējošāka, esmu laika gaitā iegādājusies vairākas sportošanai paredzētas lietas. 
Kas tad ir manā sporta somā? 

 


Sporta soma ( Nike ) tieši tādā izmērā, lai visu varētu salikt un vēl paliktu vieta kādam pirkumam vakariņām. 
Sporta krekls ( Cubus, Reebok ) un/vai sporta krūšturis ( USA PRO ). Pagaidām tie man ir tikai daži, bet, tuvojoties vasarai, gribētu vēl kādu košākā krāsā.


Beidzot esmu atradusi savas ideālās sporta bikses ( Nike ), kas man ļoti patīk. Labs garums, fasons, ērtas. Aizmugurē maza kabatiņa, kurā ielikt skapīša atslēgu. 
Sporta apavi ( Adidas ) sportošanai telpās. Neesmu liela sporta apavu eksperte, bet pagaidām man šie kalpo labi. Un zeķītes.


Pirmās nepieciešamības lieta sportojot noteikti ir ūdens pudele ( Nike ). Ilgu laiku izmantoju parastās plastmasas pudeles, bet nesen iegādājos šo Nike pudeli. Tā ir ļoti ērta, jo lai kā kratītu un gāztu otrādi, ūdens nelīst ārā. Vismaz ir 100% drošība, ka soma nebūs slapja. 
Lai sportojot netraucētu mati, vienmēr somā ir kāda matu gumija.  
Vēl esmu sākusi izmantot pulksteni ar pulsa jostu ( Nike ). Šis komplektiņš mājās stāvēja jau ļoti sen. Kādreiz izmantoju tikai pulksteni, jo nebija liela saprašana, kas ar jostu jādara, bet tagad, kad sāku interesēties par veselīgu dzīvesveidu, nopriecājos, ka man nebūs nepieciešama jauna pulsa mērīšanas ierīce. 
Vēl viens must have ir telefons un austiņas. Sportošana sokas labāk, un laiks paiet ātrāk, ja ir motivējoša mūzika. Es to vienmēr klausos Spotify.


Pēc kārtīgas sportošanas lielākā bauda ir ieiet pirtī. To parasti daru vismaz vienu reizi nedēļā. Un, ja eju pirtī, tad pēc tam noskrubējos ar BIO2You cukura skrubi, kas ļoti patīkami smaržo pēc greipfrūtiem un tam sastāvā ir medus un mandeļu eļļa. Galvenais, kāpēc man patīk šis skrubis, ir tas, ka āda nepaliek taukaina. Man šausmīgi nepatīk tie ķermeņa kopšanas līdzekļi, kas atstāj taukainu kārtiņu. Brr.
Tad, kad nelietoju skrubi, mazgājos ar Dead Sea Spa Magik dušas želeju. Tā labi puto un ir atsvaidzinoša. 
Pēc mazgāšanās sasmērējos ar The Body Shop aveņu ķermeņa sviestu. Dievinu šo vasarīgo aveņu smaržu.
Protams, sporta somā arī dvielis.


Vai Jūs kaut kā gatavojaties pludmales sezonai? 

Ieva :)

7 komentāri:

  1. Eh, Janvāris , Februāris pagāja tik sportiski... Marts un apriļa sākums - Mācību dēļ ir bijis tik laisks, ka pašai kauns :( Esmu daļēji iegādājusi sporta tērpu- vēl vaig kedas un tad var sākt domāt arī par pudelēm, pulksteņiem un citām interesantām lietām... Un jātiek pie trennera un treniņu programmas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tagad esmu ļoti ar šito aizrāvusies kopš decembra beigām. Ir nelieli rezultāti, bet gribas vēl vairāk un labāk.
      Bet, ja esi jau iesākusi, tad vajag tik turpināt. Nekas, ka sanāca pauzīte. Nekad nav par vēlu atsākt. Ir tik laba sajūta, ka izdarīt kaut kas vērtīgs savā labā. :)
      Jā, treniņu programma man arī vēl nav sastādīta. Pagaidām eju uz Body Bike un vnk pati trenažieru zālē kaut ko daru, bet noteikti produktivāk būtu ar programmu. :)

      Dzēst
  2. Mūzika un autiņas, pilnībā piekrītu, ir MUST HAVE! Treniņš uzreiz liekas, ka paiet daudz ātrāk un jautrāk :)

    AtbildētDzēst
  3. Un kur ir kāds saldumiņš pirms treniņa? :D

    AtbildētDzēst
  4. Jā, bez mūzikas es nevarētu sportot! Nu labi, kompānijā varbūt, bet vienatnē noteikti nē.

    AtbildētDzēst