04 aprīlis, 2014

Tukšā tara - Marts

Manuprāt, vislabāk produkta labās un sliktās īpašības var novērtēt tikai tad, kad ir izlietots vismaz viens tā iepakojums. Tukšo paciņu un pudelīšu man ir sakrājies daudz, bet, lai nebūtu dikti gari, pastāstīšu savas domas par dažām no lietām. 


  • Bübchen Milk - Šis ķermeņa pieniņš ir paredzēts mazuļu ādai, bet ar ko gan pieauguša cilvēka āda ir sliktāka. Man ļoti patīk, ka tas ātri iesūcas, tam ir neitrāla smarža un mazs plusiņš, ka tas nesatur parafīneļļu, krāsvielas un konservantus. 
    • Vērtējums: 9/10
  • Clinique Liquid Facial Soap for oily skin formula  - Labas sejas attīrīšanas šķidrās ziepes. Sākumā lietojot man tās ne visai patika un uz laiku biju nolikusi nost, bet ar Clarisonic atsāku lietot un man ļoti patika, ka tās kārtīgi attīra ādu un nepadara to savilktu. Ērts iepakojums.
    • Vērtējums:7/10
  • Lee Stafford Flat Iron Protection Shine Mist - Nevarētu teikt, ka esmu sajūsmā par šo spreju. Nedomāju, ka tas īpaši aizsargāja matus. Nepatīk, ka sastāvā pirmā viela ir Alcohol Denat, jo, ja pareizi atceros, tad tā sausina matus. Palabojiet, ja kļūdos.
    • Vērtējums: 3/10
  • MaybellineDream Pure BB Cream for oily skin - Mans mīļākais BB krēms. Manuprāt, priekš BB krēma tam ir ļoti laba sedzamība, kā arī tas diezgan labi turas uz manas ādas, kurai patīk ātri sataukoties. Šis jau ir kāds 3. vai 4. izlietotais iepakojums.
    • Vērtējums:9/10  
  • Lush Catastrophe Cosmetic Fresh face mask - 1. maska, ko izmēģinu no Lush, bet man tā ļoti patika. Likās, ka tā tiešām uzlabo ādas stāvokli. Vienīgais mīnuss, ka es nespēju to izlietot paredzētajā laikā, bet šķiet, ka nekas slikts tai nenotika arī pēc derīguma termiņa beigām. Galvenais uzglabāt ledusskapī. 
    • Vērtējums:8/10
  • Byphasse Micellar make-up remover solution - ideāls kosmētikas noņēmējs. Der gan acīm, gan sejai. Pirku to Stockmann Trako dienu laikā, un priekš 500ml tas maksāja ļoti lēti, ja nemaldos mazāk kā 5 lati. Ja šogad Trakajās dienās tas atkal būs pārdošanā, noteikti pirkšu atkārtoti. 
    • Vērtējums:10/10

Vai esat mēģinājušas kādus no šiem produktiem? Un man ļoti interesētu, vai esat atraduši kādu tiešām labu aizsarglīdzekli matiem pret karstumu?

Skaistas brīvdienas,  

Ieva :) 

8 komentāri:

  1. Mani Catastrophe Cosmetic maska gan nesajūsmināja. Lietošana patīkama, bet solīto efektu gan nesniedza.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar maskām vispār pieredze diezgan maza, bet vismaz priecē, ka šai tāds daudz maz dabīgs sastāvs. Varbūt vari ieteikt kādu labu masku? :)

      Dzēst
  2. BB krems, nedaudz par lipīgu liekas, bet labi sedz.. un Lee Stratford vispār visa produkcija paņem tik ar to konču rozā toni un mīlīgo paskatu, bet produkti likās labi, līdz brīdim, kad sāku lietot lable.m :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, man vēl Lee Stafford maska un spīdums palicis. Vajadzēs kaut kad izlietot, bet noteikti atkārtoti nepirktu. Kas Lable.m ir labi produkti? :) Mums jau viena problēma - blondo matu saglabāšana daudz maz veselīgā stāvoklī :D

      Dzēst
  3. Neesmu īsta lee straford produktu fane,arī šis līdzeklis nepārāk patika maniem matiem,bet Maybelline bb kremam gan pievienojos,arī viens no maniem favorītiem!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai esi atradusi kādu labāku līdzekli aizsardzībai pret karstumu? :)

      Dzēst
    2. Jā, mani arī interesē- vai Tev ir zināms kāds labāks līdzeklis?

      Dzēst
  4. Tādas Clinique Liquid Facial Soap neesmu manījusi... Douglas ir tādas?

    AtbildētDzēst