26 jūnijs, 2012

Lee Staford matu kopšanas produkti

Lee Stafford produkti mani piesaistīja ar savu rozā iepakojumu un sunīti, kas ir firmas logo. Šajā rakstā pastāstīšu par sauso šampūnu, aizsargājošu spreju pret mitrumu, aizsargājošo spreju pret karstumu un taisnojošo matu masku.

Sausais šampūns taukainām matu saknēm. 

 Ražotājs teiktais par produktu: "Tas atsvaidzina, tas atjauno!Tie atkal ir tīri mati!". 

Produkts pirms lietošanas ir jāsakrata un 16 cm attālumā no matu saknēm jāizsmidzina. Produkts ir kā balts pūderis. Pēc tam mati ir kārtīgi jāizkrata. 

Man diemžēl neizdevās iemīļot šo produktu. Gan tādēļ, ka pēc produkta lietošanas tāpat ir sajūta, ka mati ir pietiekami netīri, gan tādēļ, ka baltais pūderis bija nedaudz redzams uz matiem. Kaut arī mani mati ir blondi, tomēr nejutos komfortabli ar pūderainiem matiem. 

Produkta cena  - apmēram 4 Ls 

Tilpums  - 150 ml


Aizsargājošs sprejs pret matu pūkošanos.

 Ražotāja teiktais par produktu: "Palīdz aizsargāt Jūsu skaistos, nogludinātos matus, kad mitrais gaiss vēlas padarīt tos sprogainus!".  

Šo produktu lietoju sausos matos

Manuprāt, šis līdzeklis labāk būtu definējams kā matu spīdums, jo tas patiešām matus ļoti spīdīgus. Nevienam serumam vai spīdumam nav izdevies tik ļoti spīdīgus padarīt manus matus. Kaut arī mati ļoti spīd, tie neizskatās taukaini. Runājot par pūkošanās novēršanu, varētu teikt, ka apmēram pusi pūku tas nogludināja. Mani mati patiešām mitrā laikā ļoti pūkojas, tā kā nekādu pārsteidzošo efektu negaidīju. 

Produkta cena  - apmēram 4 Ls

Tilpums - 200 ml

 

Matus nogludinošs, aizsargājošs sprejs matu mirdzumam. 

 Ražotāja teiktais par produktu: "Bagātināts ar zaļās tējas ekstraktu un sastāvdaļām, kuras aizsargā matus no karstuma iedarbības, ļauj justies mierīgi, lietojot karstās, taisnojošās palīgierīces! "

Šis produkts lietojams mitros matos, pirms fēnošanas vai taisnošanas. Grūti spriest cik ļoti tas aizsargā matus, bet mati pēc tam ir mīksti un spīdīgi. 

Produkta cena - apmēram 4 Ls

Tilpums - 200 ml

 

Matu maska īpaši taisniem matiem. 

 Ražotāja teiktais: "Intensīvas rūpes par karstuma skartiem matiem. Kurš labāk spēs atjaunot taisnojošo karstuma ierīču skartos matus un atdot tiem dzīvību?".

Masku lietoju ar šampūnu izmazgātos matos un turu apmēram 5 minūtes, dažreiz mazāk. Lietošanas norādījumos teikt, ka pēc maskas jāliek vēl kondicionieris, bet ne vienmēr to ievēroju. Skalojot masku ārā, mati ir ļoti mīksti.  Kad mati ir sausi, var redzēt, ka tie ir nedaudz taisnāki, bet atšķirība nav dramatiska, tomēr sajūta ir patīkama - mati ir mīksti un smaržīgi.

Produkta cena - apmēram 5 Ls

Tilpums - 200 ml 

 

Visiem produktiem smarža ir vienāda. Tā atgādina salonu šampūnus un kondicionierus. Nav salda un nav uzmācīga.  

Vērtējot šos 4 produktus pa vietām - 

1. Aizsargājošs sprejs pret matu pūkošanos

2. Matu maska īpaši taisniem matiem

3. Matus nogludinošs, aizsargājošs sprejs matu mirdzumam

4. Sausais šampūns taukainām matu saknēm

 

Vai Jūs esat lietojušas kādu šīs firmas līdzekli?  


7 komentāri:

  1. Arī esmu lietojusi sauso šampūnu, man arī nepatika.
    Tagad gribētu pamēģināt matu masku un nogludinošo spreju, kaut kā sakārdināji. :D
    Paldies, ļoti informatīvs raksts! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nu vispār tie sausie šampūni tāda jocīga padarīšana. Redzēju, ka viņiem tagad ir arī sausais šampūns brūniem matiem, varbūt tas labs brunetēm :)

      Starpcitu, tagad tavakosmetika.lv šīs firmas produktiem ir atlaide. Pati arī tur pirku :)

      Dzēst
    2. Iespējams, pat pasūtīšu, nosolījos gan uz kādu laiciņu neko nepirkt... :D
      Paldies par informāciju! :)

      Dzēst
    3. Pievienojos! Man arī nepatika sausais šampūns!

      Dzēst
  2. Man maska un sprjes ir diiikti iemīļoti, kurus lietoju jau ilgi. Šeit mans rakstiņš : http://hardtoresistt.blogspot.com/

    Vēl daudz labu atsauksmju par citu masku, matu augšanas stimulēšanai :) Šampūni & kondicionieri gan tā - nu nekas īpašs.

    AtbildētDzēst
  3. Sausais šampūns man nepa'tik, jo ir pārāk uzkrītošs aromāts!

    AtbildētDzēst